Het Boek

Je moet je bukken om een kruid te plukken

€ 48.75

Je moet je bukken om een kruid te plukken.
Genezingskracht zit in de natuur.

Toon de Laat heeft zijn kennis, na zich ruim 30 jaar te hebben verdiept in de gezondheid van de mens, gebundeld in het boek ‘Je moet je bukken om een kruid te plukken’. Het is een omvangrijk boek geworden van meer van 600 bladzijden.

Het boek bevat zowel eeuwenoude als nieuwe inzichten over het ontstaan van ziekten. Het geeft je kennis, gereedschappen en technieken voor het bereiken van de totale mens op spiritueel, psychologisch en fysiek/aards niveau en van het verkrijgen van een balans hierin.
Op diepgaande wijze, doch in eenvoudige taal, wordt beschreven hoe een mens zich via natuurlijke inzichten kan beschermen en genezen. 

Het boek vertelt je hoe ziekte door jezelf wordt gecreëerd en hoe je dit zoveel mogelijk door preventie kunt voorkomen. Het vertelt dat jij je eigen genen in handen hebt. Onze genen, die we kunnen sturen door middel van voeding en bewustzijn, kunnen gezondheid of ziekte creëren. Aan jou de keuze hoe ze zich gedragen.

Ziekten als chronische vermoeidheid, hart- en vaatziekten, kanker en psychische ziekten, allergieën, en Lyme behoren tot veel voorkomende gezondheidsklachten van de hedendaagse mens. Veel van deze ziekten kunnen worden voorkomen.
 
U kunt het boek bestellen door een mail te sturen naar info@holistischeboeken.nl, waarna contact met u zal worden opgenomen.